fb-logo
Logo opdr-udd

 

Frontpage / Forside

 Om os

News / Nyheder

Puppies / Hvalpe

Schnauzer

 Dværgschnauzer

V.I.P.

Guestbook / Gæstebog

Link

Contact / Kontakt

 

 

DKK logo
Om os

Velkommen indenfor.......

........ hos os, en familie der lever og ånder for opdræt af mentalt sunde hunde. Vi bor ude på landet lige syd for Kolding - kun 2 timer fra København, og kun 45 minutter fra den dansk/tyske grænse:

Banner1-1 Banner1-3 Banner1-4 Banner1-2
AU-6

Vi er: Helle, der til dagligt går hjemme og passer hus, barn og hunde; Stavros, er overlæge med speciale i reumatologi på Syd/vest jysk sygehus i Esbjerg. Når han ikke lige er igang på sit arbejde, så deltager han i alt med hundene. Og så har vi vores kære søn Nikolas som blev født i 2007. Han holder både mor, far og hunde godt beskæftiget både ude og inde hjemme på “farmen”:-)... og så er der hundene: De er sammen med os dagen lang både ude og inde. Vores have er 4000 m2 stor og hegnet ind hele vejen rundt, så der er masser af plads. Hvalpene fødes i ro og mag i familien centrum og her vokser de også op, med masser af oplevelser og kontakt til de andre hunde + til alle de mennesker der kommer og går i vores altid travle hus. Inden hvalpen rejser hjemmefra i en alder af 8 uger har den været rundt langs det meste af vores hegn - en schnauzer hvalp elsker at opleve:-)

Vi har opdrættet schnauzere siden 1990. Vi opdrætter sunde hunde med et 100% stabilt temperament, og bestræber os altid på at de lever bedst muligt op til den til en hver tid skrevne FCI race standard. Af samme grund rejser vi ofte udenlands til Tyskland, Tjekkiet, Belgien, Holland, Sverige, USA, Finland, m.fl både for at udstille og også for at besøge andre opdrættere - sådan at vi bedst muligt kan følge med i, hvad der til stadighed sker af udvikling for vores race på en bred front, og samtidig for at finde de bedst mulige hunde som vi kan tage med ind i vores avlsarbejde, sådan at vi hele tiden har et bredest muligt avls materiale, der sikre os bedst muligt imod at rende ind i en “blindgyde” med sygdom og/eller indavl.

AU-7

Men resultatet af vores bestræbelser kan også tydeligt ses i den interesse der er for vores hvalpe, en interesse der rækker langt ud over Danmarks grænser: Vi har exporteret hunde til opdrættere i: Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Belgien, Tjekkiet, Polen, Spanien, Grækenland, USA, Rusland m. fl. Vores hunde beviser deres eget værd ved at vinde i udstillingsringene rundt om i både Europa og i USA, hvor de er blevet både nationale og internationale champions såvel som nordiske vindere og verdens vindere - så vi mener at vi har “hele hunden med”; Fra familiehunden til udstillingsstjernen:-) sagt på en anden måde: Vores hunde vinder både hjerter og præmier:-)

AU-2

Dér hvor vores hunde selvfølgelilg udfylder den mest fornemme plads, er rundt omkring i alle de små hjem hvori de bor; Her opfylder de den allermest fornemme opgave for en hund, nemlig det at være en god mentalt stabil familie hund, der passer på hus og hjem, og hvor den elsker at opfylde alle de opgaver familien stiller den - og det er først og fremmest den slags hunde vi bestræber os på fortsat at blive ved med at opdrætte!!

AU-3

Uanset hvilken hund du drømmer om at købe dig så garantere vi dig at du får dig en ven for livet, og vi følger dig godt på vej med al den hjælp du måtte have brug for. Vi er altid parate til at hjælpe med næsten alt omkring din hund, og hvis vi evt ikke kan hjælpe dig, så finder vi ALTID en der kan hjælpe dig - så velkommen indenfor i vores familie:-)

Desuden kan du klikke her og se hvad der følger med hvalpen:-)

Banner2-2 Banner2-3 Banner2-6 Banner2-7 Banner2-5 Banner2-4

.....